Vloeibare honing: Deze honing is zo geslingerd dat de enzymen en andere waardevolle componenten behouden blijven. Vloeibare honing kristalliseert na kortere of langere tijd. Het is dus een kwaliteitskenmerk en zeker geen kwaliteitsverlies. Ze is weer goed vloeibaar te maken door voorzichtig te verwarmen (maximaal 40 °C).

Smeerbare honing: Smeerbare honing, ook wel crème-honing genoemd, is gekristalliseerde honing met kleine kristallen en daardoor smeuïger en dus smeerbaarder dan gekristalliseerde honing met grotere kristallen. Deze honing is zo geslingerd dat de enzymen en andere waardevolle componenten behouden blijven.

 

 

honingsoorten

verpakkingen
V.l.n.r. potje (250 g), knijpfles (350 g) en potje (450 g).

 

 

 

 

  potje (250 g) potje (450 g)  
  €5,00 €7,00  
soorten Bloemen
Zomer
Koolzaad
Bloemen
Zomer
Koolzaad